Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

Ερώτημα προς τον δήμαρχο Πατρέων...

Είναι αλήθεια πως η πόλη της Πάτρας χρόνια τώρα έχει καταστεί πόλη... μαρτυρίου στα χέρια ανευθυνο-υπεύθυνων παραγόντων που δεν δείχνουν τον παραμικρό σεβασμό ούτε προς τους κατοίκους, ούτε και στην ίδια την πόλη, αυτή που κάποτε ήταν στολίδι όχι μόνο για την Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόνησσο αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα..

Εν πάση περιπτώσει, οι καιροί αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, ίσως και οι απαιτήσεις μας θα πρέπει να είναι... περιορισμένες. 

Το ερώτημα προς τον δήμαρχο Πατρέων δεν αφορά ούτε στους λαθρομετανάστες, ούτε στην εικόνα της πόλης από τα σκουπίδια, ούτε στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για το καρναβάλι. Αφορά σε κάτι πολύ πιο σημαντικό: στο νερό. Η Παραλία Πατρών εδώ και δύο μήνες δεν μπορεί να πιει νερό. Με άλλα λόγια, έχει πει το νερό νεράκι! Τί ακριβώς ρίχνετε στο νερό κ. Δημαρά? Αν εσείς δεν μπορείτε να μας απαντήσετε μήπως θα μπορούσε να μας απαντήσει η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης?

Θα αναμένουμε απάντηση καθώς, τα δημοτικά τέλη καταβάλλονται κανονικά από τους δημότες και ως γνωστόν είναι ανταποδοτικά!

# Ανανέωση 29 Ιανουαρίου 2012

Φαίνεται πως ο Δήμαρχος Πατρέων είναι πολύ απασχολημένος με τις προετοιμασίες του πατρινού Καρναβαλιού και δεν μπορεί να μας απαντήσει.... Ίσως μπορέσει να μας δώσει μία κάποια απάντηση ο βασιλιάς Καρνάβαλος!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: