Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2008

MOISS - Πατρέως 16

100_0598Ελπίζω να μου επιτρέψετε, να παρεκκλίνω για λίγο από τη συνηθισμένη  θεματολογία αυτού του ιστολογίου και ν' αναφερθώ σ' ένα θέμα προσωπικό... και ευχάριστο και προσωπικό το οποίο όμως, έχει να κάνει με ό,τι είχα επισημάνει σε προηγούμενη ανάρτησή μου, προσπαθώντας να στηρίξω την άποψή μου περί... "κρίσεων" και "πρακτικών100_0599".

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τη νέα επιχειρηματική μας δραστηριότητα... well, του αδερφού μου, για να είμαι πιο ακριβής. Ένα νέο κατάστημα στην καρδιά της ήδη υποβαθμισμένης και ταλαιπωρημένης οικονομικά αγοράς της Πάτρας!

Πιστοί στην άποψη  ότι οι κρίσεις και οι κάθε κρίσεις αποτελούν πρώτης τάξεως ευκαιρίες επέκτασης και ανάπτυξης, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε 2 θέσεις εργασίας (μόλις προχθές ανοίξαμε!), την στιγμή που άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους εξαιτίας αδικαιολόγητων καταστροφών και βλακωδών φόβων ηλιθίων εργοδοτών... αναφέρομαι σε εκείνους τους "γνωστούς-άγνωστους" γιαλαντζί φιλελεύθερους που αμφιβάλλω αν ξέρουν να γράφουν και να μιλούν σωστά ελληνικά... και έχω πολλούς λόγους και παραδείγματα για ν' αμφιβάλλω... 

100_0597 Εξ' αρχής, σκοπός μας δεν ήταν η δημιουργία ενός ακόμη σημείου πώλησης ρούχων (κάτι τέτοιο θα ήταν τουλάχιστον παράλογο με το πλήθος των καταστημάτων ένδυσης), αλλά ένας χώρος ιδιαίτερων και επίκαιρων ενδυματολογικών προτάσεων, λιτός, λειτουργικός μα πάνω απ' όλα φιλικός και οικείος, που παρέχει εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, κυρίως με προϊόντα ελληνικών και ξένων οίκων με τους οποίους συνεργαζόμαστε ως εμπορικοί αντιπρό100_0580σωποι.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν - λόγω της κύριας απασχόλησής μας, εξασφαλίζεται η διαρκής ενημέρωση μας πάνω στην ανδρική και γυναικεία ένδυση, ακολουθώντας πιστά τις τάσεις της μόδας σε Ευρώπη και Αμερική και δεν αναφέρομαι μόνο στο αποτέλεσμα, στο τελικό προϊόν δηλαδή, αλλά και στις νέες τεχνολογίες, στα νέα υλικά και σε όλο εκείνο το ευρύ και μαγευτικό φάσμα ανθρώπων, δεξιοτήτων, σχεδίων, οραμάτων, εργασίας, κόπου που συνθέτουν έναν ολόκληρο μικρόκοσμο ο οποίος κατοπτρίζεται στον καθρέπτη σας, κάθε φορά που θαυμάζετε ή ελέγχετε την εμφάνισή σας.

Αν καταφέρουμε να προσθέσουμε έστω μικρές, ασήμαντες, ελάχιστες πινελιές σε αυτήν, είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε επιτύχει τον στόχο μας!      

Δεν υπάρχουν σχόλια: