Κυριακή, 17 Αυγούστου 2008

Άντε και καλή αρχή!

selidodikts vol1 frontpage

Με κλικ στην εικόνα, οδηγείστε στο scribd απ' όπου και μπορείτε να το κατεβάσετε 

Το πρώτο τεύχος του “Σελιδοδείκτη” είναι γεγονός! Αποτελεί, την πραγματοποίηση μιας ιδέας που στριφογύριζε μέσα στο μυαλό μου γι' αρκετό καιρό και χαίρομαι που σήμερα μπορώ να τη βλέπω ολοκληρωμένη στην οθόνη του ηλεκτρονικού μου υπολογιστή.

Τί είναι όμως ο “Σελιδοδείκτης”; Είναι ένας εύκολος τρόπος διαμοιρασμού και παρουσίασης των πιο δημοφιλών αναρτήσεων του ιστολογίου μου – το προτιμώ από ένα απλό newsletter, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του statcounter.com... και όχι μόνον!

Όλοι μας ή τουλάχιστον οι περισσότεροι, θέλουμε να μπορούμε ελεύθερα να δημοσιεύουμε και να συζητάμε τις απόψεις μας, τις προτάσεις μας... Έτσι, και οι σκέψεις και οι γνώσεις μας αποκτούν νόημα και η πληροφόρηση δεν κινδυνεύει να χαθεί καθώς, οι δρόμοι της επικοινωνίας είναι αμφίδρομοι. Το διαδίκτυο παρέχει αυτή τη δυνατότητα και μάλιστα με οικονομία, μέσα από ιστολόγια και ιστοσελίδες. Κι εκεί ακριβώς είναι που αποτυγχάνει, πλέον, η έντυπη έκφραση!

Ο “Σελιδοδείκτης” είναι το επόμενο βήμα, που συπληρώνει ή ακόμη καλλίτερα, επεκτείνει με τρόπο οικείο και χρηστικό την προσωπική μου πολιτική και κοινωνική παρέμβαση μέσα από την συγγραφή.

Οπωσδήποτε, και θέλω να το τονίσω αυτό, η συγκεκριμένη προσπάθεια δεν επιδιώκει να υποκαταστήσει σε καμία περίπτωση το ιστολόγιο μου!

Η “Πολιτική Προσέγγιση” είναι και παραμένει ο κύριος χώρος της προσωπικής μου έκφρασης!

Αυτό το πρώτο τεύχος έχει αρκετές ελλείψεις και χρήζει βελτιώσεων που, ευελπιστώ πως θα έρθουν με τον καιρό. Ο συνεχής εμπλουτισμός της θεματολογίας του είναι ένας ακόμη στόχος γι' αυτό και σας παρακαλώ να το κρίνετε με επιείκεια.

Σας εύχομαι καλή ανάγνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: