Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

Η επαλήθευση...

Αν και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ, θεωρώ πολύ μεγάλη επιτυχία αυτού του ιστολογίου, το γεγονός της επαλήθευσης των όσων κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί από τις σελίδες του, σχετικά με τις σκέψεις και τις επιδιώξεις της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, τόσο για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, όσο και για τον ενεργειακό τομέα, όπως αυτός θα διαμορφωθεί τα επόμενα χρόνια, ή όπως αναμένεται να διαμορφωθεί, με κομβικό ρόλο τόσο για την χώρα μας, όσο και για την Τουρκία.

Αφορμή για αυτό το σχόλιο, αποτελούν οι σημερινές δηλώσεις του Ben Scowcroft (πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του πατρός Bush) στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Αν μη τι άλλο, αυτή είναι μία ακόμη νίκη, στην μάχη της εγκυρότητας των περιεχομένων, ανάλογων ιστολογίων, που επιμένουν στην κριτική παρουσίαση γεγονότων και όχι στην απλή αναπαραγωγή ειδήσεων!

Ενδεχομένως, αποτελεί και κίνητρο για να εμπιστευτούμε ακόμη περισσότερο τις προσωπικές μας δυνάμεις (σκέψη και αντίληψη) ούτως, ώστε η προσφορά προς τον κάθε αναγνώστη να είναι πάντα θετική.


Δεν υπάρχουν σχόλια: